NYE FORRETTER

12. KATI ROLL (G) 155,-
Herlig indisk street food som for første gang ble servert i Calcutta i 1936. Smør-lefse fylt med krydret og smaksrik lammekjøttdeig, hakket tomat, ingefær og koriander for så å bli bakt i ovn. Serveres med forskjellige dipper og salat. Må prøves!
18. SAMOSA CHANA CHAT (G) 149,-
Smaksrik street food fra Punjab. Potetfylte samosa servert med kikertecurry, salat, chutney og mint raita.

NY TANDOORI-RETT

58. GOSHT CHAMPPAIN (E-L) 285,-
Saftig lammecarré marinert i Saritas spesialkomponerte krydderblanding. Tynn fett-rand rundt kjøttet gir et storartet og smaksrikt resultat når kjøttet grilles i tandoor ovnen. Servers med salat og en rustikk kryddersaus ved siden av.

NYE SAUSRETTER: KYLLING, KONGEREKER, FISK & VEGETAR

50. BHUNA MURG (N-E-L) 275,-
Saftige kyllingfileter stekes først med løk, paprika, tomater og aromatiske krydder, for så å kokes og serveres i en delikat smaksrik kryddersaus.
62. MANGO KORMA MACHLI (L-N-F) 285,-
Herlige laksefileter i sentrum av delikat og sødmefull mango-korma, saus komponert av vår mesterkokk Sarita. Delicious salmon filets served in chef Sarita’s delightful mango-korma sauce.
70. GARLIC KOFTA CURRY (inneholder L-N) 235,-
Grønnsakboller tilberedt i Mother India’s hvitløksaus, med fløte, rømme og yoghurtbase, kardemommepulver og koriander setter også sitt preg på retten. Minced vegetables formed as smaller balls, served in our garlic curry gravy.
79. CHILI PANEER (L-S) 235,-
Indisk ost, løk, paprika, tomater, koriander og ingefær, tilberedt i en spicy nord-indisk saus. Vegetarrett med mye smak. Mininum styrke 3.

NYTT TILBEHØR

105. PYAZ NAN (G-E-L) (G) 69,-
Sarita fikk servert dette deilige nanbrødet – fylt med løk, mint, chili og krydder på en indisk veikro og bestemte seg for at dette må gjestene på Mother India også smake!
112. MANGO MANIA (G) 65,-
Frisk salat bestående av mango, løk, tomat, koriander og sitron.