Alt Text

Forretter

11. Taste of India 195,-
En spennende blanding av mange indiske godbiter. Denne foretten er beregnet til 2 personer.
12. Onion Bhaji 119,-
Løkringer innbakt i en mariande av kikertmel og krydder.
13. Keema Samosa 159,-
Krydret hakket lammekjøtt som etter marinering og steking fylles i butterdeig slik at dette blir en fremragende innbakt forrett.
14. Hari Bhari Thali 165,-
En herlig blanding av vegetar overraskelser.
15. Aloo Samosa 149,-
Krydet potetmiks som fylles i butterdeig og frityrstekes, nydelig innbakt vegetar forrett.
17. Jhinga Pakora 165,-
Marinerte og grillede kongereker på nydelig innbakt vis.
19. Murg Pankh 139,-
Marinerte og friterte kyllingvinger med mye smak.

Supper

22. Kyllingsuppe 129,-
23. Tomatsuppe 119,-
24. Champignonsuppe 119,-

Barnemeny

25. Murg Ka Tikka/Chicken Tikka m/ris 149,-
Benfrie tandoori grillede kyllingstykker med ris, salat og grillsaus.
26. Murg Ka Tikka/Chicken Tikka m/pommes frites 155,-
Benfrie mildt marinerte kyllingstykker med pommes frites.
27. Murgh Pankh/Chicken Wings m/ris 149,-
Mildt marinerte og friterte kyllingvinger som serveres med ris, salat og grillsaus.
28. Murgh Pankh/Chicken Wings m/pommes frites 155,-

Mildt marinerte og friterte kyllingvinger som serveres sammen med pommes frites.

Tandoriretter

Rettene nedenfor tilberedes i en tradisjonell indisk leireovn, kalt tandoor-ovn. Mother India har som en av meget få restauranter i Norge en ekte tanndor-ovn. Rettene nedenfor (nr 31-38) baserer seg på kjøttstykker grillet i tandoorovnen, og kalles derfor tandooriretter. Kjøttstykkene får en særegen smak fra grundig marinering i masse ulike indiske ingredienser, og fra duften av kombinasjonen trekull (varmekilden) og leire. Kjøttstykkene serveres på en seng av løk og med salat og grønnsaker ved siden av. Disse rettene ledsages av en smakfull tandoorisaus

31. Tandoori Mix 350,-
En av kokkens absolutte favoritter, hvor møre beinfrie kyllingstykker, lammestykker, kebabkjøtt og kongereker først marineres i ulike kryddere og urte marinder, for så å grille i tandoor-ovnen.
32. Murg Ka Tikka 275,-
En utsøkt kyllingrett hvor beinfrie kyllingstykker marineres i ulike yoghurt og krydderblandinger før de grilles i tandoor-ovnen.
33. Botti Gosht 285,-
En herlig lammespesialitet hvor møre lammestykker først marineres i fire smakssterke kryddermarinader før tandoorovnen tas i bruk.
34. Angari Chicken 275,-
En indisk delikatesse hvor kyllingstykker marineres i noen og tjue ingredienser for deretter å bli gratinert i tandoor ovnen.
36. Tandoori Jingha Machli 285,-
En populær nord-indisk nytelse hvor store kongreker gjennomgår marinering i ulike kombinasjoner av yoghurt og krydder før grilling.
37. Garlic Tikka 285,-
Benfrie kyllingstykker marinert i en blanding av fersk grønn chili og hvitløk (anbefales for hvitløkelskere), minimum styrke 4.
38. Garlic Fish Tikka 285,-
Steinbitfilet som før grilling marineres i hvitløt, grønn chili og en rekke krydder og urter.

Kyllingretter

42. Chilli Chicken 265,-
En fortreffelig rett for deg som liker sterkere mat hvor sausen har chili aroma (minimum styrke 4). Benfrie kyllingstykker servert i en chili saus med fersk snittet grønn og rød paprika og løk.
43. Murg Curry 249,-
Kokte kyllingstykker i en nydelig tradisjonell indisk karrisaus.
44. Mango Murg 275,-
Kyllingstykker tilbredt i en eksotisk fløtesaus med nydelig og balansert smak av mango.
45. Murg Mirchwali 275,-
Grillede kyllingstykker fra tandoorovnen sammen med koriander, fersk grønn og rød paprika og andre krydder og urter i en fyldig smaksterk kryddersaus, minimum styrke 3.
46. Murg Tikka Masala 275,-
En publikumsfavoritt hvor saftige marinere og tandoori grillede kyllingstykker kokes i en lekker saus bestående av krydder, fløte, yoghurt og tomatsaus med innslag av mange ulike krydder og urter og cashew nøtter.
47. Begum Bahra 285,-
En av kokkens favoritter. En spennende delikatesse hvor hakket lammekjøtt og kokte kyllingstykker serveres i en herlig tykk kryddersaus. Denne retten blir fullkommen med kebabkjøtt på toppen.
48. Murg Makhni 269,-
Saftige kyllingstykker servert i en smaksrik miks av fløte og karrisaus med cashewnøtter og utpreget mint-aroma.
49. Garlic Chicken Curry 265,-
Kyllingstykker kokt i en herlig sammensetning av karri, urter og hvitløksaus.

Lammeretter

52. Badami Gosht 279,-
Møre lammestykker kokt i svakt krydret fløtesaus med innslag av flere typer nøtter, passer utmerket til de som liker mild mat.
53. Gosht Lasan Wala 275,-
Lammestykker tilberedt i en nydelig krydder og hvitløssaus.
54. Dahi Wala Gosht 249,-
Lammekjøtt servert i en utsøkt saus bestående av yoghurt, ferske tomater, urter og mange ulike krydder.
55. Gosht Tikka Masala 285,-
Marinerte og grillede lammestykker servert i en eksotisk saus bestående av tomater, kokos, nøtter, yoghurt og fløtesaus.
56. Gosht Chilli Karahi 275,-
Lam med fersk chilli, purre, paprika og løk i en fyldig delikat kryddersaus (minimum styrke 4).
57. Gosht Kali Mirch 275,-
Møre lammestykker i en meget smakfull og kraftig rødvin og peppersaus (minimum styrke 3).

Fiskeretter

63. Shahi Jinga Machli Karahi 285,-
En av kokkens favoritter. Kongereker og fersk grønn og rød paprika tilberedt i en fortreffelig miks av krydder, fløte, yoghurt og tomatsaus.
64. Garlic Fish Curry 279,-
Steinbitfilet først marinert i chili, hvitløt, og ingefær, deretter grillet i tandoorovnen og til slutt kokt i en herlig sammensetning av karri, urter og hvitløksaus. Sterk, minimum styrke 4.
65. Jhinga Masala 285,-
Store marinerte kongereker sammen med indisk ost tilberedt i aromatisk saus med tomater,, krem, løk, ulike krydder og urter.

Vegetarretter

71. Tandoori Vegetabels 239,-
En nytelse for vegetarianere. Ulike typer grønnsaker presentert i en symfoni som både grillet, stekt, marinert og fylt. Serveres rykende varm med saus ved siden av.
72. Chana Masala 225,-
Kokte kik-erter servert i en kryddersaus med ferske tomater og aromatiske krydder.
73. Milli Julli Sabji 235,-
En utsøkt vegetarrett bestående av forskjellige grønnsaker tilsatt egnet krydder i en lekker currysaus.
74. Palak Paneer 235,-
Velsmakende indisk ost servert i spinat som er tilsatt urter og krydder.
75. Navrattan Korma 239,-
En utsøkt blanding av indisk ost, grønnsaker og frukt servert i nøtte og fløtesaus.
76. Dal Makhni 215,-
Sorte linser kokt i en aromatisk saus tilberedt med løk, tomater, ingefær, urter og fløte.
78. Paneer Korma 235,-
Favoritten blant indiske vegetarianere: Stykker av indisk ost og champignon servert i kremet tomatsaus.

Nan

Indisk brød bakt i tandoorovnen.

101. Nan 65,-
Gjæret indisk hjemmelagd brød.
102. Peshawri Nan 69,-
Nan-brød fylt med rosiner, nøter og kokos.
103. Keema Nan 69,-
Ferskt brød fylt med hakket lammekjøtt.
104. Garlic Nan 69,-
Nan brød fylt med hvitløk.
106. Paneer Nan 69,-
Nan brød fylt med indisk ost, urter og krydder.

10 % Rabatt på all Take Away.

Tilbehør til Take Away

Ikke 10% rabatt på tilbehør ved bestilling av Take Away.

81. Ekstra boks ris 39,-
82. Ekstra tandoorisaus 35,-
83. Papdums med dipper 35,-
84. Mango Chutney 25,-
85. Mixed Pickles Chutney 25,-
86. Salatmix 29,-

Dessert

125. Himalaya 95,-
En ordentlig friskus av en dessert hvor ingrediensene er fløte, sorbet is og eksotiske frukter.
127. Shahi Kulfa 95,-
Tradisjonsrik indisk iskrem servert med fersk frukt.
128. Aam Dilruba (mango krem) 90,-
En lett og herlig kremdessert med mango som hovedingrediens.