Om Mother India

ADITI DEVO BHAVE
Behandl din gjest som om han var gud
Treat ur guest like he was god

Fredag 13. januar 1995 åpnet familien Sharma restaurant Mother India med dette indiske prinsippet i tankene. Vi hadde lyst til å tilby Kristiansandere noe fra våre indiske røtter, Indisk mat uten kompromiss, autentisk mat av høy kvalitet og invitere folk inn i indisk hjertevarme.

«Vi har lagt sjela vår i å representere vår matkultur og gjestfrihet gjennom Mother India, for oss er ikke det i fokus at dette er et sted som generer profitt, og hver eneste gjest blir ikke sett som en kunde, men heller som en del av Mother Indias familie.»

Maten vi servere er autentisk kompromissløst Indisk hvor råvarer, krydderblandinger, marinader står i høyfokus. Kun ferske ingredienser blir brukt. Indiske mat tilberednings tradisjoner blir ivaretatt. All mat blir tilberedt fra bunnen av, alle dipper, marinader, sauser er vår matansvarlig Sarita som står bak. Sarita har tatt mange turer til India for å forstå hemmeligheten bak indisk kokekunst. Den kompetansen Sarita har opparbeidet seg når det gjelder indisk mat resulterte i ei kokebok med tittelen SaritaS India.

Siden vi ikke bruker noe halv fabrikata eller lager opp noe på forhånd, kan det i ekstremt opptatte dager kan det noen ganger ta litt lengre tid enn vanlig da hvert enkelt rett blir tilberedt der og da. Men vi har valgt å gjøre det slikt for å tilby høykvalitets indisk mat og håper at våre gjester har forståelse for dette.

Restaurant Mother India er et univers av smaker, varm indisk atmosfære, og ekte indisk gjestfrihet.

«Dette er vår verden, vår sjel, vår arv, vår lidenskap.
Velkommen skal dere være.»