Vinn en tur til India

Fredag 13. januar 1995 åpnet Mother India dørene og fra dag én har sørlendinger trykket oss til sitt bryst. I forbindelse med vårt 20-årsjubileum ønsker vi nå å gi uttrykk for vår takknemmelighet i form av en uformell filmkonkurranse!

Konkurransen går ut på at du sender oss en uformell filmsnutt  f.eks tatt med mobilen. Den bør handle om noe indisk – indisk mat, en sang for Mother India, parodi på Saritas reklamefilm, noe romantisk fra Mother India, e.l.

Vi har satt sammen en liten jury med filmfolk som vil trekke den beste filmsnutten på Kristiansand kino 13. januar 2015.

Konkurranseregler:

1.  Filmen må være mellom 15 – 30 sekunder.
2. Den reisende må være over 18 år.
3. Vinnerfilmen: Dersom det er en gruppe som medvirker i filmen vil Mother India, utover å spandere India-reise på en person, spandere full middag m/drikke på gruppen (begrenset oppad til max 5 personer).
4. Frist for innsendelse av film er: 04.01.15
5. Mother India kan fritt benytte alle filmer i ulike sammenhenger etter innsendelse.

 

Hva er så premien?

Jo, vinneren får en tur til India sammen med Sarita på en gruppetur hun skal lede, 24.02–07.03.2015!
På turen vil Sarita bl.a. gi vinneren en innføring i det kulinariske India, og få være med på kryddermarked, spise seg gjennom gamle Delhi, holde matkurs i et palass, besøke Taj Mahal, ha båttur på Ganges m.m.

Overnatting utelukkende på 5-stjernes hoteller. Byene vi besøker er Delhi, Udaipur (også kalt Indias Venezia) Agra og Varanasi.
Høydepunktene vil stå i kø og turen blir garantert et minne for livet!

 

Jury: 

Bjørn Fredheim (Juryformann), Eier og Daglig Leder, Focus Film
Svein Tallaksen, Daglig Leder,TV Agder
Kim Skarning Andersen, Kinosjef, Kristiansand Kino
Tulla Wahlstedt, Daglig leder, Aptum Kommunikasjon


[gravityform id=»1″ name=»Send inn ditt bidrag»]